Wat we doen

REDLAP is een klein webdesign & content creatie bureau waar je terecht kunt voor de bouw en onderhoud van websites, maar ook voor content creatie. Denk aan copywriting – het schrijven van teksten- en ontwerp, maar ook fotobewerking en het uitdenken van een content strategie. Met al onze diensten tillen we online presence naar een hoger niveau.

BRANDING

Van een bedrijfsnaam tot een volledig visueel plaatje. We helpen je bij het neerzetten van jouw merk.

WEBDESIGN

Met jouw visie als basis gaan we aan de slag en ontwerpen we een website of webshop volledig naar jouw wensen.

COPYWRITING

Van creatieve, pakkende teksten met een marketing insteek tot zakelijke content.  Wij kruipen voor je in de pen.

STRATEGIE

Of het nu een simpel of juist complex idee is. We denken met je mee en creëren een innovatieve content strategie met een functionele planning. 

FOTOBEWERKING

Ervaar je problemen met product afbeeldingen? Denk aan verschillende tinten in de achtergrond of schaduw. Wij brengen consistentie in je productfoto’s.

E-COMMERCE

We voorzien je nieuwe webshop van de juiste product content. Alles met behoeften van jouw klanten in het achterhoofd en met een SEO-knipoog.

Twijfel?

Twijfel je over wat je nodig hebt voor jouw bedrijf? Of denk je aan iets wat niet tussen bovenstaande diensten staat? Neem gerust contact op! We denken graag me je mee. 

Wie we zijn

Naast creatieve geesten zijn we vooral heel erg menselijk. Tijdens het uitvoeren van al onze diensten staat er geregeld een sfeervol deuntje op. We houden van een geintje en van ‘slap geouwehoer’ zo nu en dan. Presteren en ontspannen wisselen we graag af.

REDLAP IN CIJFERS

0
Kapotte telefoons
0
Afgespeelde songs
potjes tafeltennis
0
Gemiddelde leeftijd
0
Bewerkte foto's

Onze trots

Boven alles zijn we vooral heel trots op alle prachtige projecten die we mogen uitvoeren voor onze cliënten. Wil je een beter beeld bij wat we nu eigenlijk doen? Check ons portfolio!